Kerst-inn Rothem een en al vreugde

De Samenwerkende Verenigingen Rothem organiseerde voor de vierde maal de Kerst-Inn, in de Koel in Rothem. Veel inwoners en iedereen, die zich verbonden voelden met Rothem , waren naar de Kerst-Inn gekomen. De zaal was omgetoverd in de sfeer van de Most Wonderful Time of the Year.  Er was gezorgd voor een gevarieerd programma met artiesten van binnen en  buiten Rothem. Zo traden Jacky Pourchez. Theo Claessens en de Soul Toppers op. Werd er een hilarisch toneelstuk opgevoerd en was er een tombola met mooie prijzen.  Willie en Willeke Alberti waren vanuit het hoge noorden naar Rothem afgezakt om een aantal duetten te brengen. Dj Luigi zorgde voor de juiste muziek en het organiserend comité liet zich van een andere kant zien. Tussen de acts door kregen de aanwezigen een vier gangen Kerstdiner aangeboden, geserveerd vanuit de keuken van de Koel. Het was een geslaagde middag en aan het einde van deze Kerst-inn kreeg het organiserend comité alle lof toe gezwaaid.

Lees vorig bericht

IVN jeugdgroep maakten Kerststukjes

Lees volgend bericht

Coalitie gaat aan de haal met motie BRUG-M over SV Meerssen