CDA stelt vragen over uitbreiding revisiebedrijf MAA

Het CDA heeft aan het College van B&W vragen gesteld over de mogelijke uitbreiding van het revisiebedrijf MAA. De inwoners van de kern Ulestraten hebben in het verleden klachten ingediend omdat overlast bovenmatig is. Volgens gedeputeerde Koppe valt de geluidsoverlast nog juist binnen de normen, maar dat de leefbaarheid in deze situatie niet acceptabel is. 
Verder maakt het CDA zich zorgen over het feit dat het revisiebedrijf wil uitbreiden op het bedrijventerrein MAA waarbij opslag van chemische productie zou plaatsvinden.   Het CDA vraagt of het bedrijf een aanvraag heeft gedaan of het kan uitbreiden, of er bij een uitbreiding chemische productie gaat plaats vinden, welke beleidsregels heeft het college hiervoor vastgesteld en op welke wijze is het college betrokken bij de gedachtevorming, besluitvorming van dit soort ontwikkelingen op MAA.

Lees vorig bericht

Veel Kerstpakketten voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

VV Bunde ontvingen dameselftallen van Standard Luik