Kerstwensboom Geulle wijzer naar toekomst

Als er bij de leerlingen van groep 1 en 2 van basisschool OndersteBoven in Geulle één hij of een zij is, die zijn of haar toekomst veilig wil stellen is het wel de aankomende jongeling die als wens in de wenskerstboom op de Markt in Geulle de ster hing met de tekst “Dat opa en oma nog lang mogen leven”. Hij/zij voldeed daarmee behalve aan het veilig stellen op lange termijn van eigenbelang ook aan de wens van de organisatoren van het Buurtnetwerk Geulle de boom vol te hangen met wensen die gericht zijn op de toekomst van dit dorp. En daarvan hangen er sinds donderdagmorgen vele tientallen in de boom die dank zij een gave van de Rabobank en de hulp van de Ginkgo alsmede de inzet en medewerking van velen deze Kersttijd het centrum van Geulle opfleurt. 
Het voorjaarsweer donderdag was totaal anders dan de vrijdag ervoor toen Scouting Geulle de boom van verlichting heeft voorzien. Regenbuien en elkaar opvolgende kortsluitingen maakten ook deze gebeurtenis tot een bijzonder feest. Zelfs een beroepselektricien in de persoon van Henk Rompelberg moest eraan te pas komen om de perikelen te overwinnen. Zijn naam en die van vele anderen werden genoemd door spreekstalmeester Marly Heusschen die de feestelijkheden van de inwijding van de boom aan elkaar praatte.  Lease wethouder Berry van Rijswijk van de gemeente Meerssen was aanwezig, kennelijk met de bedoeling bijles te nemen in het te vriend houden van kernen die samen de gemeente Groot-Meerssen leefbaar maken.

Lees vorig bericht

Veel Kerstpakketten voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

VV Bunde ontvingen dameselftallen van Standard Luik