Muzikaal welkom aan het nieuwe jaar op zondag 3 januari

Op zondag 3 januari openen het slagwerkensemble, het leerlingenorkest en het harmonieorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle op ieder hun eigen wijze het nieuwe jaar 2016 muzikaal. Het concert begint om 11.00 We hopen u daarbij te ontmoeten en u persoonlijk de beste wensen over te kunnen brengen.   

Het slagwerkensemble onder leiding van Sandra de Jong opent het concert met werken van Etienne Houben, Henk Martens en Ralph Blom. ervolgens is de beurt aan het leerlingenorkest onder leiding van Bart Van de Hof met onder andere werken van Rob Ares en Kees Schoonebeek. Het leerlingenorkest besluit haar optreden met One Direction in Concert.   Het harmonieorkest onder leiding van Victor Vaessen rondt het Nieuwjaarsconcert af. Toppers die op het programma zeker niet zullen ontbreken zijn de Florentiner Marsch en de Radetzky Marsch.   

Wilt u het jaar ook optimistisch en vrolijk beginnen, kom dan op zondag 3 januari naar C.C. De Harmoniezaal. De Weense sfeer en de Gäölse waffelen zullen zeker niet ontbreken. Aanvang 11.00 uur. Entree gratis

Lees vorig bericht

Veel Kerstpakketten voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

VV Bunde ontvingen dameselftallen van Standard Luik