RVU jeugd

Bij dezen het laatste schrijven van dit jaar. Ik wens U namens de complete RVU-familie een fijne Kerst en een gezellige jaarwisseling. We zien ons nog komende zondag tijdens de Oudejaarsspeurtocht (zie elders in deze uitgave) en anders tot “aan de angere kant van 2015”.   
Uitslag woensdag 16 december 2015: RVU A1 – HBC’39 A1                                                                                                    Afgelast En opnieuw gooide Pluvius roet (of liever gezegd water) in het eten. Als gevolg van de vele regenval was het veld onbespeelbaar en dus moest deze wedstrijd op last van de consul opnieuw worden afgelast.   

Uitslagen zaterdag 19 december 2015: RVU A1 – VV De Ster A1                                                             
Uitgesteld En ook deze keer meldde De Ster zich af met de mededeling dat zij niet voldoende spelers bijeen konden krijgen. Dit kan je dus zomaar het herftskampioenschap kosten. Gelukkig zijn de regels van de KNVB veranderd en dus kunnen in januari en februari nog wedstrijden ingehaald worden die van belang zijn voor de eindstand. De definitieve eindstand wordt dus pas opgemaakt aan het einde van februari.   

Eijsden B2 – RVU B2   0 – 1 
Vandaag helpen Dwayne, Guy en Noah de B2 mee. Noah zal als veldspeler zijn opwachting maken! De wedstrijd gaat gelijk op, waar Eijsden meer voetballend vermogen laat zien. Over en weer zijn er kansjes. Als na 20 minuten Noah het veld in komt valt de bal voor zijn rechtervoet en de 0-1 staat op het bord! Tot de rust hetzelfde spelbeeld. Twan is geblesseerd, dus gaat Noah na rust de goal in. We worden teruggedrongen, maar onder leiding van de ijzersterke Dwayne geeft de verdediging geen krimp. Uit de counter zouden we kansen moeten krijgen, dit lukt ook. Helaas geen doelpunt. Noah heeft 1 goede redding nodig, voor de rest is Eijsden te onnauwkeurig in de afwerking. Eindstand 0-1.                                
SV Geuldal B2 – RVU B3 Uitgesteld 
SV Geuldal doet mee aan de zaalvoetbalcompetitie en die begon vandaag. Jammer dat de KNVB een binnenactiviteit voorrang geeft aan een sport die toch wel degelijk als buitensport bekend staat. Maar daar kijken we allang niet meer van op. Niet dat de wedstrijd er nog toe doet, maar het was voor de B3 wel een leuke afsluiting geweest.

 Geertruidse Boys D1 – RVU D1 4 – 1 
Uit naar Sint Geertruid waar RVU slecht aan de wedstrijd begint. We verliezen de duels, combineren slecht en er zit geen beleving in ons spel. We komen dan ook terecht op een 1 – 0 achterstand. Er volgen aan RVU kant een aantal halve kansen maar we mogen van geluk spreken dat het bij de rust pas 1 – 0 is.  In de rust wordt aangeven dat het anders moet en hoe we dat gaan aanpakken. Maar ook in de tweede helft zit er geen verbetering in ons spel en we verliezen deze wedstrijd met 4 – 1. Jammer, maar helaas. De wedstrijd tegen SVME doet er maandag dus niet meer toe en dus feliciteren wij de mannen uit Maria-Dorp met hun kampioenschap.   RVU E1 – Geusselt Sport E1                                                                                                     Uitgesteld En ook deze wedstrijd ging er weer uit omdat de tegenstander niet voldoende spelers op de been kon krijgen. Jammer.   

RVU F1 – RKVVL/Polaris F3 9 – 2 
Het was een zeer spanende wedstrijd we stonden al na 5 minuten met 3 – 0 voor. De bal ging van links naar rechts en van voor naar achter, maar de tegenstander kreeg hem er maar niet in, maar we gingen nog even door er werden nog een paar kansen gemist van beide kanten. De eerste helft was om: 5 – 0. We begonnen weer sterk in de 2e helft maar dat deed de tegenpartij ook. Die van ons waren even de kluts kwijt want we kregen een goal tegen zowel de aanvallers als de verdediging. Maar na een paar keer een kans gemist te hebben werd de tegenpartij wakker geschud en ze scoorde een doelpunt. Waar die van ons weer op dachten wat zij kunnen, kunnen wij ook. En hoe de een weer na het ander doelpunt viel er in voor ons. De einduitslag is 9 – 2 geworden. Proficiat!! Mannen en dame. Ze hebben weer een mooi spel laten zien. Bij dezen willen we dan ook iedereen fijne feestdagen wensen en een gezond en gelukkig 2016.  

Programma maandag 21 december 2015: 
RVU B1 – GSV B3 19.30 uur 
SVME/Oranje Boys D1 – RVU D118.45 uur   

Zondag 27 december is er vanaf 13.00 uur de Oudejaarsspeurtocht. Neem ouders, opa’s, oma’s, tantes, nonkels, vrienden, bekenden en honden mee. Loop de overtollige Kerstkilo’s er binnen 48 uur weer vanaf. Geen dure fitnesstoestanden of wat dan ook, gewoon effe met wandelen. 
RVU Dames Programma Dames: 
RVU DA1 – DBSV DA2 (24 jan) 11.30 uur 
RVU DA1 – SCM DA1 (31 jan) 11.30 uur 
RVU DA1 – Berg ’28 DA1 (14 feb) 11.30 uur

Lees vorig bericht

Veel Kerstpakketten voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

VV Bunde ontvingen dameselftallen van Standard Luik