Stella Maris Cabaret Sneller, hoger, sterker

Na de feestdagen slechts 3 weken tot eerste voorstelling! Nog maar een paar weken en dan is alweer de generale repetitie voor de 49e editie van het Stella Maris Cabaret. Het verhaal speelt zich af tijdens de Olympische winterspelen; gezien de buitengewoon ‘warme’ temperaturen de afgelopen weken is dat een hele uitdaging. 
De cabaret leerlingen van het Stella Maris College zijn inmiddels uren aan het repeteren op zaterdagen en zondagen. Teksten zijn ingestudeerd en op aanwijzing van tekstschrijver Niek Moust worden de laatste puntjes op de i gezet. Eindregisseuse Gwen Moust oefent met het koor op bijpassende moves bij de songs, de solisten gaan schitteren op het podium. Choreografe Sandra Fuchs gaat zelf met haar danseressen oefenen in een spiegelzaal om de juiste passen onder de knie te krijgen. Nog maar een paar weken en dan sluit ook de live band o.l.v. Jack de Wilde aan bij de grote montage en doorloop repetities. 

Kortom iedereen is druk bezig om de voorstellingen weer tot een succes te maken. Ze zijn te zien in de weekenden van 22, 23 en 24 januari en 29, 30 en 31 januari, locatie Meerssen.  We hopen natuurlijk weer op 8 uitverkochte zalen met enthousiast publiek; bestel en betaal snel online via www.stellamariscabaret.nl/tickets

Lees vorig bericht

Veel Kerstpakketten voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

VV Bunde ontvingen dameselftallen van Standard Luik