Nieuwjaarswandeling

IVN Meerssen organiseert op zondag 3 januari weer haar traditionele nieuwjaarswandeling. We vertrekken om 14.00 uur op de parkeerplaats bij het station in Meerssen. De wandeling leidt ons langs de sportvelden aan de Proost de Beaufortstraat naar de molen in Rothem, en via de Dellenweg en de Veeweg terug. Het is een wandeling van ongeveer 5,5 km over goed begaanbare wegen, zonder al te veel modder. Stevige schoenen zijn wel aan te bevelen. Nadruk van deze wandeling ligt niet op de sportieve prestatie; beschouw het meer als een wandelende nieuwjaarsreceptie. Iedereen kan zijn beste wensen uitdelen voor het nieuwe jaar en intussen wat van de kerstkilootjes verbranden. Daarna kunt u nog bijpraten in de Proostenkelder achter de basiliek, waar IVN u gastvrij zal ontvangen met glühwein en wafels. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Yvonne Brounts 06 14401879 en Jo Lexis 06 29178733.

Lees vorig bericht

CDA stelt vragen over uitbreiding revisiebedrijf MAA

Lees volgend bericht

Kerstprogrammering Meer TV