RVU-Nieuws winteractiviteiten

35e RVU-Oudejaarspeurtocht op zondag 27 december a.s. Start vanaf 13:00 uur Op zondag 27 december a.s. organiseert de jeugdafdeling van RVU voor de 35e maal haar Oudejaarsspeurtocht. Vanaf 13 uur tot 14:15 uur kan er vanaf het Sportpark RVU worden vertrokken voor een wandeltocht, die ongeveer 2,5 uur duurt en uiteraard is voorzien van enkele leuke spel- of schriftelijke opdrachten dan wel raadsels. De route is goed begaanbaar voor iedereen, ook voor buggy’s en kinderwagens. In dit jubileumjaar is het comité de samenwerking aangegaan met Buitengoed Vaeshartelt. Dat betekent dat een deel van de route zal voeren over dit Buitengoed alwaar op deze zondagmiddag een grootse Winterfair wordt gehouden, voorzien van de aanwezigheid van de Kerstman, een arrenslee met echte rendieren, een levende Kerststal, een prachtig kampvuur en de grootste, verlichte Kerstboom van Nederland. De deelname aan deze wandel/speurtocht is GRATIS. Leden en niet-leden mogen aan deze gezellige winteractiviteit deelnemen. Tijdens en na de wandeltocht wordt u een natje en een droogje aangeboden!     Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 2 januari 2016 om 17:30 uur Het memorabele jubileumjaar van RVU is alweer bijna verstreken, Graag willen wij onze wensen voor het nieuwe jaar aan U uitspreken. Een goede gezondheid wensen wij aan U allen, Evenals een sportief jaar waarin onze leden lekker mogen ballen. Tijdens de donkere dagen wensen wij U allen een gezellig samenzijn, En hopen U in het nieuwe jaar wederom te mogen verwelkomen Op het veld of langs de lijn. Ons streven voor 2016 is opnieuw een loyaal clubgevoel, Leden, sponsoren en vrijwilligers werken allen mee aan dit doel. Wij wensen dan ook eenieder met een rood-wit hart, Dat 2016 mag beginnen met een geweldige start. En dat alles waar jullie ook maar van dromen, Tezamen met veel geluk en liefde, mag uitkomen.   Bij deze nodigt het bestuur U uit om samen een toast uit te brengen op het nieuwe jaar Zaterdag 2 januari 2016 staat vanaf 17:30 uur het nieuwe bier koud klaar Vanaf 16 uur worden traditioneel op ons sportpark weer enkele wedstrijden gespeeld. De Dj zal met opzwepende muziek zorgen dat zich niemand deze avond zich verveelt.   Het bestuur van RVU wenst U Prettige Kerstdagen en een Gelukkig 2016 !!!

Lees vorig bericht

CDA stelt vragen over uitbreiding revisiebedrijf MAA

Lees volgend bericht

Kerstprogrammering Meer TV