Vluchtelingen bij tankstation A2 uit vrachtauto gehaald

De politie heeft donderdagochtend bij een tankstation aan A2 in Meerssen 10 vluchtelingen uit een vrachtauto gehaald. Rond half 7 meldde een medewerkster van het tankstation, bij de politie dat zij geluiden uit een vrachtwagen hoorde komen. Toen de politie arriveerde hoorde ook zij klopgeluiden komen vanuit de vrachtauto. Nadat de chauffeur de vrachtauto geopend had werden er 10 vluchtelingen aangetroffen. Ambulancepersoneel onderzocht de vluchtelingen waarna zij naar het politiebureau zijn gebracht. Hier kregen ze een kop koffie aangeboden en is het  aanmeld- en registratieproces voor vluchtelingen opgestart. De Spaanse chauffeur van de vrachtauto is aangehouden en wordt verdacht van mensensmokkel cq mensenhandel

Lees vorig bericht

Swingend kerstconcert Vocal Group Get Real

Lees volgend bericht

Nonstop kerstmuziek op Meer FM