Harmonie St. Agnes gaf sprankelend Sylvesterconcert

De Auw Kerk in Bunde een ideale plek om een Sylvesterconcert te houden. Harmonie St. Agnes deed dat ook afgelopen zondag. Nadat de Auw Kerk goed gevuld was met toehoorders kon het concert van start gaan. De harmonie liet horen dat zij al vanaf jonge leeftijd goed bezig zijn met het opleiden van hun muzikanten. Zo traden de Bungelkes, de slagwerkgroep onder leiding van Rick Maassens en het jeugdorkest op. Liet Dennis Frencken horen wat een solist op een trompet in zijn mars heeft. Na de pauze was het de beurt aan de harmonie zelf. Zij lieten hun muzikale kracht zien in een aantal populaire muziekstukken. Tijdens het concert werden twee schuiftrombones overhandigd die door het steun comité  bij elkaar gespaard waren. Het publiek liet na afloop van het concert door een staande ovatie horen wat zij van het concert vonden en de harmonie onder leiding van Jacques Claessens gaf nog een toegift.

Lees vorig bericht

Help de Kloomp naar de finale van het LVK

Lees volgend bericht

Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen