Natuurvaria, Australië, zonne-energie

IVN-Ulestraten organiseert een varia-avond op woensdag 6 januari 2016. Hebt u bijzondere natuurwaarnemingen?  Hebt u vragen over de natuur? Wilt u uw speciale atuurbelevingen delen met anderen? Wilt u elkaar Nieuwjaar wensen ? Tevens zal Henk Urlings een presentatie geven over zijn verblijf in Australië. Hij is samen met zijn vrouw naar Australië gereisd om hun zoon Toine te steunen, die met een team van de technische Universiteit Delft meedeed aan the World Solar Challenge. Ze reden daar in hun auto op zonne-energie; de zonnewagen Nuna8. Die race is bijzonder succesvol verlopen: ze werden eerste ! De klimaatconferentie in Parijs heeft aangegeven dat zonne-energie de toekomst heeft. Natuurlijk krijgen we ook mooie beelden van de unieke natuur van Australië te zien. De natuur, zo anders;  het dierenleven, zo anders;  de mensen, zo anders.         Aanvang 19.30 Iedereen is welkom, ook niet-leden. Locatie: verenigingslokaal IVN Ulestraten, links Onder D’n Huppel (dorpstraat 1 Ulestraten) Nadere informatie over die avond:  tel.043-3643740 wimelsderks@hotmail.com

Lees vorig bericht

Help de Kloomp naar de finale van het LVK

Lees volgend bericht

Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen