123 kilo zwaar vuurwerk in beslag genomen in Meerssen-west

De politie heeft woensdagavond, naar aanleiding van een melding, een onderzoek ingesteld in een woning in Meerssen. In die woning werd 123 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen waaronder 36 mortierbommen. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt vernietigd. Er is één verdachte aangehouden.  

De politie besteedt in aanloop naar de jaarwisseling extra aandacht aan de opsporing van illegaal vuurwerk. Als u denkt dat ergens illegaal vuurwerk verkocht, verhandeld, opgeslagen of getransporteerd wordt, kunt u dit melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. U kunt dit ook anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden

Lees vorig bericht

Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

2016 begon ook in onze gemeente met veel vuurwerk