Vier ramen van Gloriette ingegooid

Nieuwjaarsnacht zijn er in het park van Meerssen vier ramen ingegooid van de Gloriette. De ramen zijn ingegooid met stenen. Alle vier de ramen zijn diezelfde dag nog vervangen. De schade kan oplopen tot 800 euro. 

Ramen in het verleden:
In het verleden gebeurde het vaker dat ramen van de Gloriette het moesten ontgelden. Het gebeurde zelfs wekelijks. Het afgelopen jaar leek het mee te vallen met het vandalisme tot op de dag van vandaag.

Overlast park:
De afgelopen dagen zijn er veel klachten van overlast en vuurwerk in- en rondom het park binnengekomen. Door deze klachten is Burgemeester Clermonts donderdagmiddag zelf naar een 20-tal jongeren gestapt om hun aan te spreken op hun gedrag.

Het is nog niet duidelijk wie de daders zijn.

Lees vorig bericht

Jongeren lappen vuurwerkregels aan de laars

Lees volgend bericht

Guido Leunissen nieuwe trainer RVU