Guido Leunissen nieuwe trainer RVU

Guido Leunissen is de nieuwe trainer vanaf het seizoen 2016-2017 van RVU uit Rothem. Nadat de huidige trainer, Fer van Melsen, heeft aangegeven te stoppen na dit seizoen moest RVU op zoek naar een nieuwe trainer. Deze is dan ook gevonden in Guido Leunissen. Hay Dolmans, voorzitter van RVU, geeft aan als belangrijkste reden, voor de keuze van Leunissen, dat hij goed om kan gaan met Jeugd en zelf nog redelijk jong is, 36 jaar. RVU heeft op de hoofdmacht veel eigen opgeleiden jeugd voetballen. Van Melsen maakt dit seizoen af. RVU heeft nog voldoende vertrouwen in een goede afloop met van Melsen.

Op dit moment staat RVU helemaal onderaan met vier punten achter op de voorlaatste. Dolmans houdt dan ook rekening met een eventuele degradatie uit de eerste klasse. RVU herstart de competitie op 24 januari uit tegen de nummer 7 ZSV.

Lees vorig bericht

Vier ramen van Gloriette ingegooid

Lees volgend bericht

Eerste nieuwsuitzending van 2016