Bjorn en Maud jubileumprinsenpaar CV de Aanhawwersj

De avond viel bijna maar er was nog tijd om het nieuwe jubileumprinsenpaar van CV de Aanhawwersj uit te roepen op de markt in Meerssen. Bjorn Molling en Maud van Weersch werden door de president van de Aanhawwesrsj uitgeroepen tot het prinsenpaar 2016. Bjorn in Meerssen bekend als fractievoorzitter van PGM in de gemeenteraad en Maud een meisje uit Ulestraten die al een tijd met Bjorn in Meerssen woont. Zij gaan dit carnavalsseizoen voorop in het Aanhawwersriek.

Maar voor dat het zover was traden prins Robert en Prinses Babet terug als prinsenpaar.. Zij hebben te kennen gegeven om bij de Aanhawwersj te blijven. Charel en Harold zongen de jubileumschlager en de Kloomp is dat noe leuk. Tevens werd het jubileumlogo 6×11 jaar onthuld, gemaakt door Marc Truijen.

Lees vorig bericht

Eerste nieuwsuitzending van 2016

Lees volgend bericht

Fanfare Concordia hield Nieuwjaars familieconcert