Nog meer toppers in de Top 111

Na het Nieuwjaarsvuurwerk is carnaval losgebarsten. Overal worden prinsen en prinsessen uitgeroepen, zijn de zittingen van start gegaan en is het LVK en zijn de Buutekampioenschappen in volle gang. Van hieruit wensen wij Gilbert Petit en Erik Reck veel succes vrijdag in Roermond. 

Toppers
De artiestengalerij voor de Top 111 is zich gestaag aan het uitbreiden. De markt zal weer overspoeld worden met Limburgse en Meerssense vastelaovesmuziek. Zo hebben Dieter Koblenz, Katja Henz, Marleen Mols en Rel Del Del Del toegezegd. Big Benny en Beppie hebben al eerder laten weten dat ze komen. Ook is er aandacht voor de schlagers van Meerssen. Zo zal de Kloomp is dat noe leuk brengen en zullen Charel en Harold de winnende schlager van Meerssen zingen. Dit is nog niet alles want de artiestencarousel draait verder.

Prijsvraag
Iedere week zal de Top 111 de CD Vasteloavend in Limburg.NL verloten onder de prijswinnaars van de vragen, door ons gesteld. Hier is de eerste vraag: De hoeveelste editie van de Top 111 vindt 9 februari op de markt in Meerssen plaats. Geef uw antwoord op Facebook Top 111 editie 2016 en de prijswinnaars zullen daar bekend gemaakt worden.

Lees vorig bericht

Eerste nieuwsuitzending van 2016

Lees volgend bericht

Fanfare Concordia hield Nieuwjaars familieconcert