Fanfare Concordia hield Nieuwjaars familieconcert

In een volle Huppel heeft de Koninklijke Fanfare Concordia uit Ulestraten het jaarlijks Nieuwjaars Familieconcert gehouden. Het concert stond in het teken van artiesten uit het verleden. Zo vertolkte zij nummers van Andre Hazes, Freddy Mercury, Whitney Houston, James Last, Amy Winehouse, Michael Jackson en Dmitri Sjostakovisc. Omdat het een Nieuwjaarsconcert betrof kreeg het massaal opgekomen publiek tijdens de pauze een glas champagne aangereikt om een toost uit te brengen.

Voor het publiek was het een concert van herkenning en zij toonde hun erkenning door een daverend applaus te geven voor de solisten, zangers, zangeressen, muzikanten en hun dirigent. Per abuis is vermeldt dat Huub Jacobs zou stoppen als actief lid, echter dat is niet waar. 

Lees vorig bericht

Eindelijk!

Lees volgend bericht

Afgelopen jaarwisseling iets meer meldingen van vuurwerkoverlast