Veel enthousiasme bij en over Hjerrezitting Sjots en Sjeif

Ze kwamen van onder de Kerstboom, Kerstkribbe en Kerstversiering vandaan. Wie? De mannen die afgelopen zondag, al vroeg op weg gingen naar de Hjerrezitting van Sjots en Sjeif. Deze werd traditioneel in de Stip gehouden. Wat zij toen nog niet wisten, was, dat zij de beste Hjerrezitting sinds jaren kregen voorgeschoteld. Zo traden onder andere Big Benny, Frans Theunisz, Anderkorver, Toddezek, Huub Stassen en de Shaking Dj’s op.

De zaal kwam al snel op gang en dat is gebleven tot aan het einde van de zitting. Ook de uitingen op Facebook en Twitter logen er niet om. De organisatie werd gecomplimenteerd met het goede programma en Big Benny gaf via Twitter aan helemaal naar de klote te zijn na zijn optreden, maar dan positief bedoeld. Het was nog lang feestelijk onrustig in Meerssen en Sjots en Sjeif was op tijd aanwezig om de nieuwe prins van CV de Aanhawwersj te ontmoeten.

Lees vorig bericht

Auto vliegt over de kop

Lees volgend bericht

Striptekenen voor kinderen