Stella Maris Cabaret bestaat 50 jaar in 2017; oud-deelnemer, we zoeken jou!!

Hoewel het nog ver weg lijkt en we midden in de repetities voor de 49ste editie zitten, wordt er al volop gebrainstormd over het vieren van 50 jaar Stella Maris Cabaret in februari 2017. Een clubje enthousiaste organisatoren heeft inmiddels de grote lijnen voor dit heuglijke feit uitgezet.
 
Na twee weekenden met de acht reguliere voorstellingen zal er in het derde weekend op zaterdag 18 februari 2017 een cabaretfeest met optredens door deelnemers van toen tot nu worden georganiseerd voor iedereen die betrokken is geweest bij één of meer van die 50 jaren cabaret. De school zal feestelijk worden gemaakt met foto’s, cabaretposters, videomateriaal, “meet & greet” plekken, repetitieruimtes, open podium en wat verder ook maar herinnert aan 50 jaar cabaretvoorstellingen.
Coördinatie van deze derde zaterdag is in handen van feestcommissie “Cabaret ziet Abraham”: Thomas Brune, Ruud Engels, Ellian Geene, Gwen Moust, Roel Op den Kamp, Janine Rademakers en Darcy Ummels. Heb je ideeën/materiaal voor deze feestelijke avond neem dan contact op met ellian@stellamariscabaret.nl
Tenslotte: om inzicht te krijgen in de omvang van dit cabaretfeest vragen we iedereen die interesse heeft om dit met ons te vieren, zich nu al direct in te schrijven via www.stellamariscabaret.nl. De “oudste” leerlingdeelnemer verrassen we met twee gratis toegangskaarten voor de feestreünie. De kaartverkoop zal starten in september. Volg ons via facebook “Stella Maris Cabaret ziet Abraham” en de cabaret website.
Kaarten voor het komende cabaret op 22, 23, 24 en 29, 30, 31 januari (incl. zondag matinee) zijn nog te bestellen/betalen via www.stellamariscabaret.nl of te koop bij Saveurs in Meerssen, wees er op tijd bij want er zijn nog maar een paar honderd kaarten beschikbaar en 30 januari is al helemaal uitverkocht! 

Lees vorig bericht

Nog steeds storing via Telfort en Onsbrabantnet door storing

Lees volgend bericht

Programma ut zaelke Mgr Theunissenplantsoen 20