Zonne-energie zorgt voor puike prestatie

Dit werd door Henk Urlings uit Ulestraten beaamd in zijn verhaal tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van IVN Ulestraten.  Hij vertelde over de ervaringen van zijn zoon Toine tijdens de World Solar Challence. Dit was een wedstrijd voor zonneauto’s. Hij deed deze wedstrijd samen met zijn team van de Technische Universiteit Delft. Henk Urlings en zijn vrouw waren naar Australië gereisd om hun zoon aan het werk te zien. Daar stond een trotse vader te vertellen dat het team eerste is geworden. Nadat hij zijn zoon over de finish had zien komen en de overwinning heeft meegevierd,  heeft hij samen met zijn vrouw  in Australië nog een natuurreis gemaakt en heeft de aanwezige toehoorders veel beelden laten zien van de bijzondere natuur in Australië.

Lees vorig bericht

Nog steeds storing via Telfort en Onsbrabantnet door storing

Lees volgend bericht

Programma ut zaelke Mgr Theunissenplantsoen 20