Gilbert Petit Limburgs Buutekampioen, Eric Reck tweede

Het was spannend in de Oranjerie in roermond. Gilbert Petit uit Ulestraten en Eric reck uit Meerssen waren de twee vertegenwoordigers uit de gemeente Meerssen tijdens de finale van de Buutekampioenschappen in roermond. Gilbert bracht een topbuut als vaandeldrager. Hij had de lachers in de zaal op zijn hand. Eric Reck wist als Hayke van radio Limburgiajajaja als debutant in de finale de zaal goed mee te krijgen.

Uiteindelijk kwam de jury met de uitslag en Gilbert Petit werd als winnaar uitgeroepen en Eric Reck als tweede. Tijdens de huldiging zag je de leermeester en de leerling genieten van hun succes. Een mooi succes voor hun beide en de gemeente Meerssen.

Foto: www.vastelaovendinlimburg.nl 

Lees vorig bericht

Stella Maris Cabaret bestaat 50 jaar in 2017; oud-deelnemer, we zoeken jou!!

Lees volgend bericht

Prins Eric en Prinses Brice nieuw prinsenpaar CV de kuutebieters