Prins Victor 1 en Prinses Nicolle regeren over Ut Zunneke

In een volle café de Keizer was het afgelopen vrijdagmiddag een bijzondere middag voor Ut Zunneke. Velen waren bij elkaar gekomen om te zien wie de nieuwe prins en prinses van Ut Zunneke ging worden. Prins Bjorn en Prinses Maud van de Aanhawwersj en Prins Marco van Sjots en Sjeif waren present om dit tafereel mee te maken en er actief aan deel te mogen nemen. De spanning in de zaal werd groter toen begonnen werd met de loting.   Prins Bjorn moest het lot uit de pot halen en toen hij dat gedaan had kwam de naam van Viktor uit de pot. Daarna was het de beurt aan prinses Maud om  de prinses via loting te kiezen. Ook dat was spannend en uiteindelijk stond de naam van Nicolle op het papiertje. Victor en Nicolle werden geïnstalleerd en daar stonden zij als Prins Victor en Prinses Nicolle heersers over Ut Zunneke. Driftig deelde zij medailles uit en werden zij nog verrast met een optreden van Gaston Jacobs en de Neive.   Carnavalsposter Een nader hoogtepunt die middag was de onthulling van de tweede carnavalsposter, gemaakt door mensen van Ut Zunneke. Ook dit jaar hoopt Ut Zunneke dat deze poster weer veel aan de ramen van de huizen in de gemeente Meerssen mag prijken. Het was een geslaagde en onvergetelijke middag voor iedereen en alle prinsenparen aanwezig in de Keizer.

Lees vorig bericht

Gilbert Petit Limburgs Buutekampioen, Eric Reck tweede

Lees volgend bericht

Stella Maris College houdt open dag