Top 111 strikt nog meer Limburgse Toppers

Het kan niet op. Het artiestenprogramma van de Vastenaoves Top 111 Aller Tieje breidt zich gestaag uit. Zo kunnen we melden dat het Duo X-Elle, La Bamba, Dieter Koblenz en Kartoesj op de markt present zullen zijn. Het is de organisatie er om te doen om ook dit jaar op dinsdag 9 februari er weer een topevenement van te maken. Maar dat de drankregels die er gelden in ons land worden gehandhaafd en er geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar wordt verstrekt. Maar we maken er met z’n allen een mooi feest van.

Volg voor het laatste nieuws www.facebook.com/top.honderdellef?fref=ts en doe mee aan de wedstrijd. Vorige week hebben we de vraag gesteld de hoeveelste editie van de Top 111 wordt gehouden in 2016. Geef je antwoord door op onze Facebookpagina. Onder de goede inzenders verloten wij de CD Vastelaovend in Limburg.nl 

Lees vorig bericht

Gilbert Petit Limburgs Buutekampioen, Eric Reck tweede

Lees volgend bericht

Stella Maris College houdt open dag