CV de Havermennekes bezoekt zieken en jubilarissen

Ook dit jaar zal Prins Stan de 1ste van CV “De Havermennekes Bung” samen met zijn ceremoniemeester en zijn hofdame een bezoek brengen aan de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde.
Dit kan zijn op hun woonadres, ziekenhuis of verpleeghuis. Uit de voorgaande jaren is gebleken dat de mensen die bezocht werden door het Prinsenpaar dit als heel fijn en prettig hebben ervaren. Het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.    
Aanmelden:
Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door. Tot zondag 17 januari 2016 kunt u zichzelf of iemand anders opgeven voor een bezoek. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op dinsdag 19 en woensdag 20 januari 2016.   U kunt de persoon opgeven bij Leny Meijers van café “De Haverput”. Telefonisch te bereiken op: 043-3649544 of 043-3641502 en bij Marion Narings te bereiken op: 043-3643087 of 06-50962211.

Lees vorig bericht

Top 111 strikt nog meer Limburgse Toppers

Lees volgend bericht

Twee Bestuursleden stichting Radio Televisie Meerssen opgestapt