Definitief geen hotel in pand Kruisstraat

Ondanks dat er recent door de gemeenteraad besloten is het raadsbesluit van 2009 ten aanzien van het parkeerbeleid weer te herstellen, heeft de Maatschap Wiche-Claessens besloten niet overtegaan tot de koop van de voormalige drukkerij gelegen aan de Kruisstraat. Dit betekent een defenitief einde van het plan om een hotel te vestigen in het pand.

“We hebben samen met onze architect, adviseurs en advocaat de risico’s afgewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat in deze gemeente krachten spelen waar wij niet tegen opgewassen zijn.” Aldus de Maatschap.

Er is door de Maatschap Wiche-Claessens al een officiële klacht ingediend tegen de gemeente Meerssen. Ze willen via een juridische procedure schadeloos worden gesteld. De klachtenprocedure zal nu worden afgehandeld door de Provincie Limburg.

Lees vorig bericht

Top 111 strikt nog meer Limburgse Toppers

Lees volgend bericht

Twee Bestuursleden stichting Radio Televisie Meerssen opgestapt