Fantastische Prinsenreceptie prins Stan I van CV de Havermennekes

Afgelopen zaterdag was de prinsenreceptie van CV de Havermennekes en hun prins Stan. Het was een fantastische receptie, met veel bezoekers en enkele bezoekende verenigingen, plus enkele optredens, van Groep 8 van basisschool Franciscus met hun liedje van het KMVK, ook de winnaars van het KMVK Tessa en Fabienne waren aanwezig en hebben het winnend liedje “Hallo Meersje”gezongen. De Kloomp was aanwezig om een verassingsoptreden in hun Is dat noe leuk”-tour te geven in de Auw Kerk, ter ere van onze prins Stan I en natuurlijk konden zijn vrienden van “Entourage” ook niet ontbreken en zij zongen hun vastelaovendsschlager tezamen met onze prins.

Verder speelde de coverband Bougie. Zij verzorgde een spetterend optreden en heeft de aanwezigen de hele avond op de dansvloer gehouden. Tijdens hun optreden was er een gast optreden van het Hvermennekes raadslid Johan Slangen, de helft van het duo Vol Drin, die samen met de band enkele kneiters van nummers ten gehore bracht. Al met al een zeer geslaagde avond!

Lees vorig bericht

Tutteclub dameszitting All You Need Is Love

Lees volgend bericht

Wederom een bestuurslid van Stichting Radio Televisie Meerssen opgestapt