Geen huisvredebreuk

De voorzitter van Stichting Radio Televisie Meerssen, Rene van Druenen, heeft dinsdag 12 januari middels een mail aan het bestuur en de vrijwilligers van Meer Vandaag laten weten, dat indien de studio vanaf zaterdag 9 januari 18.00 uur betreden wordt door anderen dan leden van het bestuur van Radio Televisie Meerssen, er sprake is van huisvredebreuk. Hij spreekt in de mail  over een misdrijf, indien dit zonder toestemming gebeurt.

De gemeente Meerssen, afdeling Buurtgericht Werken, laat weten op een vraag van Meer Vandaag dat Meer Vandaag wel gebruik kan en mag maken van de radio- en tv studio. Als reden geven zij aan dat er een bruikleenovereenkomst bestaat tussen de gemeente en Wonen Meerssen, de eigenaar van het pand. In deze overeenkomst staat dat de bovenverdieping van het pand aan de Pastoor Dom. Hexstraat mogelijk is gemaakt voor radio- en televisie doeleinden. Er bestaat echter geen bruikleenovereenkomst tussen de gemeente en RTMe.  Hierdoor mag Meer Vandaag hun activiteiten binnen het huidige pand voortzetten.

Lees vorig bericht

Tutteclub dameszitting All You Need Is Love

Lees volgend bericht

Wederom een bestuurslid van Stichting Radio Televisie Meerssen opgestapt