Geen wettelijke middelen tegen nachtwinkel Rothem

De komst van een nachtwinkel aan de Klinkenberg in Rothem kan niet worden voorkomen door middel van gemeentelijke wetgeving. Meerssen heeft hier nooit enig beleid voor gemaakt laat wethouder van Rijswijk weten. Een verzoek voor een nachtvergunning binnen Meerssen is nog nooit aan de orde geweest.

regelgeving:
Het verzoek is gedaan in 2015, waardoor in dat jaar geldende regelgeving dan ook gehanteerd dient te worden, aldus de wethouder. Mocht het komen tot nieuwe regelgeving, waarvoor binnenkort een raadsvoorstel wordt ingediend, dan nog moeten de regels van vorig jaar gevolgd worden en kan de komst dus niet worden tegengehouden door gemeentelijke bepalingen.

Lees vorig bericht

Wederom een bestuurslid van Stichting Radio Televisie Meerssen opgestapt

Lees volgend bericht

Gemeente: kerk geen optie voor bibliotheek