De Kloomp in LVK finale

Het werd een spannende en lange middag in café Langs de Beek. De ene finalist na de andere werd bekend gemaakt. De mannen van de Kloomp bleven maar in spanning afwachten of zij wel of niet naar Venray mochten gaan. En dan opeens. De cafédeur zwaait open en daar staan ze, de brengers van het goede nieuws. De Kloomp zit in de finale. De tent wordt bijna afgebroken van geluk. Het is de eerste keer dat de Kloomp in de LVK finale zit. Zij gaan de eer van Meerssen, met is dat noe leuk, verdedigen vrijdagavond in Venray en dan kan er weer gesms’t worden.

Ook Eric Reck en Charel Jeuken hebben de finale bereikt als tekstdichter en componisten van de schlager Vastenaovestwinkels gebracht door Katja Henz.

Lees vorig bericht

BRUG-M neemt afstand van situatie RTMe/Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Nationale Voorleesdagen 2016