HV MIC stelt voor….

Deze week zullen wij ons even voorstellen. Wij zijn een groep van 12 speelsters, 2 begeleidsters en 1 trainster, wij zijn dames A van MIC.
Ons team is er een die heel goed profiteert van de samenwerking tussen Marsna en Iason. In het begin was het nog wennen aan mekaar en waren er 2 groepjes maar daar is nu geen sprake meer van, het gaat zelfs zo goed dat we denken dat het bestuur ons kampioensfeestje al kan gaan regelen. We hebben tot nu toe nog niks verloren en zijn koploper in onze poule. Onze doelstelling hebben we dan ook maar bijgesteld naar niet alleen kampioen worden maar ook om in de beker zo ver mogelijk te komen. Hopelijk een finale tegen een goede grote club. Uiteraard mogen jullie allemaal met spandoeken en toeters en bellen ons komen aanmoedigen.

Wij trainen iedere woensdag en vrijdag tussen 18.30 uur en 20.30 uur in de polfermolen in valkenburg, en zijn er ook bijna altijd allemaal met veel plezier.

Ons team bestaat uit 5 marsna leden te weten: Aniek Bemelmans, Aniek Lucassen, Gwendy Rassin, Jill Konings en Veerle Schouten.
Dan hebben we 1 lid van Vilt mogen verwelkomen nl. Demi Stevens en dan zijn er nog 6 leden van Iason, en dat zijn Danique van Harn, Elise Beckers, Gwen Blom, Jenny de Klein, Luka Snelling Berg en Peggy Ummels.

Ook onze leiding komt van Marsna en Iason, Marie-Jeanne Rassin en José Voncken (Ummels). En dan nog onze trainster, die kent iedereen wel dat is Miranda van Bogaert. Ook zij heeft een Marsna en Iason verleden als trainster en speelster.
Dus zoals jullie hebben kunnen lezen konden wij niet  zonder de samenwerking.

Lees vorig bericht

Prins Jesper, Prinses Ilse jeugdprinsenpaar Haverzekskes

Lees volgend bericht

Basisschool de Lindegaerd weer Excellente school