Vier LVK finalisten op de markt tijdens de Top 111

Carnavalsdinsdag mag de organisatie van de Top 111 vier finalisten van het LVK ontvangen. Zo treden La Bamba, De Kloomp, Katja Henz en de Geliënde op. Wie weet zit er wel een winnaar tussen, maar dat is nu nog niet bekend. De lijst van artiesten die komen optreden wordt steeds langer en de organisatie laat weten dat zij nog in onderhandeling zijn met diverse artiesten.

Beeldje teruggebracht door Beppie Kraft:
Zaterdag, 16 januari, heeft Beppie Kraft bij café Bo het beeldje de Zenger teruggebracht. Dit gebeurde in aanwezigheid van haar man Pierre, bestuur Top 111, presentatoren, vrijwilligers en sponsoren. Beppie werd in het zonnetje gezet door Hayke van radio Limburgiajajajah. Hij liet de aanwezigen lachen met zijn kolderieke grappen en verraste iedereen, maar zeker Beppie met een ode aan haar vader, haarzelf en haar man. In de vorm van een ontroerend gedicht, waarbij Hayke (Eric Reck), vele titels van de liedjes van Beppie en Sjeng Kraft had verwerkt, liet hij horen en zien wat een grote carrière deze kleine maar krachtige vrouw heeft gehad en nog heeft. Een mooi moment waarna Beppie het beeldje teruggaf aan de organisatie.

Nieuwe website:
Binnenkort gaat de nieuwe website van de Top 111 de lucht in. Hier wordt hard aan gewerkt zodat naast facebook en twitter de laatste stand van zaken ook op de website in beeld komt. Later meer hierover.

Lees vorig bericht

Prins Jesper, Prinses Ilse jeugdprinsenpaar Haverzekskes

Lees volgend bericht

Basisschool de Lindegaerd weer Excellente school