Basisschool de Lindegaerd weer Excellente school

Voor de vierde keer op rij is basisschool de Lindegaerd uit Rothem verkozen tot Excellente school. De school krijgt deze onderscheiding voor de manier waarop het leesonderwijs in de school gegeven wordt. In het juryrapport wordt aangegeven dat het uitgangspunt van de school is lezen, lezen en nog eens lezen. Technisch lezen, woordenschatontwikkeling en begrijpend lezen zijn de kenmerken van het excellentie profiel. De jury heeft lovende woorden voor de school waarbij het leesonderwijs centraal staat.

Wethouder Berry van Rijswijk, Christa Somers directrice, Bert Nelissen en Joan van Zomeren van Inovo en Juffrouw Margreet oud directrice  namen samen met de kinderen de nieuwe Excellentievlag in ontvangst. Dit gebeurde na het zien van de promotiefilm van de Lindegaerd. De ochtend werd afgesloten met snoep voor de kinderen en slagroomtaart voor de genodigden.

Lees vorig bericht

Uitslagen en programma HV MIC

Lees volgend bericht

Thema-avond Zonne-energie Ontmoet Anna