Mark van Bommel ambassadeur Kinderonderzoekfonds

De in Meerssen woonachtige, voormalig voetballer, Mark van Bommel en het Kinderonderzoekfonds Limburg gaan samen hun krachten bundelen om geld te werven voor wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+.

Als Limburger, maar zeker als vader van drie kinderen, is Mark van Bommel trots dat hij als ambassadeur verbonden is aan Kinderonderzoekfonds Limburg. “Kinderen zijn ons kostbaarste bezit en de innovatieve onderzoeksprojecten op het gebied van neonatologie, astma, Top-Mums en obesitas zorgen voor een toekomst die de kinderen gelukkig én gezond laten opgroeien!” aldus Mark van Bommel. Kinderonderzoekfonds Limburg steunt wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+

Lees vorig bericht

Uitslagen en programma HV MIC

Lees volgend bericht

Thema-avond Zonne-energie Ontmoet Anna