Gezocht: enthousiaste mannelijke vrijwilligers

Steunpunt Mantelzorg Zuid is op zoek naar mannelijke vrijwilligers die hulpbehoevende mannen willen begeleiden en ondersteunen. Mannen vinden het namelijk vaak prettiger om met andere mannen activiteiten te ondernemen dan met vrouwen. Uiteraard wordt een koppeling afgestemd op basis van dezelfde interesses en je beschikbaarheid. Als vrijwilliger ontlast je met jouw aanwezigheid de mantelzorger. Deze heeft in de tijd dat jij er bent, even wat ruimte voor zichzelf om weer op te laden om zo de zorg langer vol te houden. Heb je interesse in dit waardevolle vrijwilligerswerk? Neem dan contact met op met een van de vrijwilligerscoördinatoren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: T 043-3215046/
E info@mantelzorgzuid.nl.

Lees vorig bericht

SV Meerssen nieuws

Lees volgend bericht

Activiteiten Toon Hermans Huis Maastricht