Geslaagde galazitting CV de Aanhawwersj

De Stip in Meerssen was afgelopen zaterdag het decor van de galazitting van CV de Aanhawwersj uit Meerssen. Prins Bjorn en Prinses Maud  straalden het uit en gingen de zaal voor tijdens de zitting. Prinses Maud liet zelfs op het podium zien dat zij beschikt over een goed muzikaal gevoel. Als artiesten traden, onder andere Haijke, Peter Vaasen, de Toddezek, Charel en Harold, Erwin, Upke Dupke en Angelina, op.  Eric Smeets en Marco de Ruyter werden gedecoreerd in de orde van het SLV. Zij ontvingen deze orde omdat ze 11 jaar lid zijn van CV de Aanhawwersj. Het was een vrolijke boel in de stip, waar nog lang door de genodigden, publiek en zusterverenigingen is nagepraat over de optredens, de sfeer en het gehalte van de zitting.

Lees vorig bericht

Wilde zwijnen: link, lastig, lekker of leuk

Lees volgend bericht

Twee nep vuurwapens gevonden