Bijeenkomst De Moestuin van Meerssen

Op dinsdag 26 januari 2016 organiseert de werkgroep Moestuin van Meerssen een bijeenkomst om de plannen en vervolgstappen m.b.t. de moestuin te bespreken. Aanvang 19.30 uur in Ontmoetingspunt De Ketel aan de Pastoor Dom. Hexstraat 70 in Meerssen. Iedereen is van harte welkom!

Kunt u iets voor de werkgroep betekenen?

De werkgroep is bezig om een stichting op te richten en hebben ook weer contact gehad met de gemeente. Daarnaast is de werkgroep op zoek naar mensen die hun plan een warm hart toe dragen: Ze zoeken mensen met groene vingers, die het leuk vinden om samen met anderen actief in de buitenlucht bezig te zijn in de gezamenlijke moestuin. Is dat wat voor u?     
Ze zoeken mensen die hen financieel willen ondersteunen en met een financiële bijdrage vriend van onze (in oprichting zijnde) stichting willen worden? 
Of misschien heeft u zelf een idee over hoe ú iets voor de werkgroep kunt betekenen?
U bent van harte welkom tijdens de bijeenkomst op 26 januari!

Lees vorig bericht

Stem op de Kloomp

Lees volgend bericht

Seniorenmiddag CV de Havermennekes