Geslaagd Buuttefestival 2016 in Ulestraten

Afgelopen vrijdag 22 januari werd het tweede Buuttefestival in Ulestraten georganiseerd door het Steuncomité ’97 van de Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten. Tijdens deze avond heeft het aanwezige publiek kunnen genieten van een zestal buuttereedners en zijn de lachspieren goed bezig gehouden. We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagd Buuttefestival. Dit alles is mogelijk gemaakt door de steun, inzet en medewerking van de volgende personen/instanties:
– Gilbert Petit
– Gaston Jacobs
– Café d’n Huppel
– Hoedemakers PRO
– Stichting d’n Huppel  
– Kuutekapel
– Alle sponsoren en vrijwilligers.

Voor de mensen die dit spektakel hebben moeten missen is er nog een schrale troost. Namelijk volgend jaar wordt er weer een Buuttefestival in Ulestraten georganiseerd. Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit Buuttefestival in 2017, stuur dan een e-mail naar buutte@concordia-ulestraten.nl

Steuncomité ’97 van Koninklijke Fanfare Concordia Ulestraten

Lees vorig bericht

Stem op de Kloomp

Lees volgend bericht

Seniorenmiddag CV de Havermennekes