De Kloomp dertiende in LVK finale

In de volle evenementenhal in Venray heeft de Kloomp zich van hun beste kant laten zien. Maar eerst maakten ze een reis langs een aantal stopplaatsen waar zij zich mentaal voorbereiden op het grote optreden van de avond tijdens de LVK finale. De mensen in de zaal hebben het optreden in zijn geheel kunnen zien, maar de kijkers thuis of waar dan ook in Limburg kregen opeens testbeeld. De gedachte van de schrijver van dit artikel op dat moment: er is altijd wat bij de Kloomp. Gelukkig duurde dit niet al te lang en kon ook het thuisfront de mannen zien schitteren op de Bühne in Venray. In de uitslag leverde hun optreden een dertiende plaats op.

Eric Reck en Charel Jeuken wisten met de schlager Vasetlaovestwinkels de vierde plaats te halen. Katja Henz bracht met veel verve deze schlager. Het LVK werd weer gewonnen door Spic en Span met: Kampioene van de nach, tweede werden de Geliënde met: De meiste spas en derde Paul en Leo met: Vastelaovesblood.

Lees vorig bericht

Stem op de Kloomp

Lees volgend bericht

Seniorenmiddag CV de Havermennekes