SV Meerssen nieuws, uitslagen en programma

Zondag 31 januari ZSV – SV Meerssen in Deurne – Zeilberg, sportpark de Kranenmortel. SV Meerssen 1 – Bekkerveld 1   1 – 1. Het eerste half uur zijn de bezoekers nadrukkelijker aanwezig. In die fase scoren zij dan ook na 25 minuten uit een scrimmage na een hoekschop. Het doelpunt komt op naam van Stefan Hagens (ex-RVU). Na een half uur ziet Lloyd Borgers zijn inzet beneden in de hoek gestopt worden door de uitstekende gasten doelman. Overigens kwijten beide doelwachters zich goed van hun taak. Tot tweemaal toe (38e en 40e minuut) komt Meerssen teenlengte te kort bij een diepe bal om gelijk te maken. Wellicht volgende keer een grotere maat schoenen aan doen!

In de 2e helft ontworstelt Meerssen zich meer en meer van de opponent uit Heerlen. Zo treft Dogan Golpek na 65 minuten via een tegenstander slechts de bovenlat. 3 minuten later schiet Julien Rompelberg uit een hoekschop van 10 meter naast. De nieuwe aanwinst Dean Kalis uit Ophoven – Kinrooi schiet met nog een kwartier voor de boeg tegen de uitlopende doelman aan. Deze laatste stopt 3 minuten later ook een kopbal van de vrijstaande Julien Rompelberg. Weer 3 minuten later wordt hij wel geklopt. Een rush van Dogan Golpek over links eindigt met een breedtepass op aanvoerder Roy Andriën. Van dichtbij schiet Roy de gelijkmaker binnen. Bijna houdt Meerssen de 3 punten in Meerssen doch Lloyd Borgers schiet van links rakelings voorlangs. Meerssen blijft na deze puntendeling 4e met 23 punten uit 14 wedstrijden, doelsaldo 20 – 15. Voor periode 2 staat Meerssen nu 3e met 12 punten uit 6 wedstrijden, doelsaldo 9 – 4.

Programma zondag 31 januari
ZSV (Deurne) 1 – SV Meerssen 1   14.30 uur
Leonidas W. 4 – SV Meerssen 4   09.45 uur

Programma zondag 14 februari 
SV Meerssen 1 – Deurne 1   14.30 uur
SV Meerssen 2 – DVO 2   11.30 uur
Leonidas W. 3 – SV Meerssen 3   09.45 uur
Keer 3 – SV Meerssen 5   11.00 uur

Kaartavonden overzicht 1e helft 2016 
Op de volgende donderdagen wordt er gekaart: 28 januari, 25 februari, 17 maart, 21 april, 12 mei en 26 mei.
 
Carnavalsavond SV Meerssen Jeugd en Senioren op vrijdag 5 februari 
In Café-Zaal De Keizer op de Markt in Meerssen wordt op vrijdag 5 februari vanaf 18.00 uur de traditionele Carnavalsavond van SV Meerssen gehouden. Op deze avond worden de 46e Seniorenprins en de 32e Jeugdprins uitgeroepen. Verder is er rond 23.00 uur een gastoptreden van Kölsch Plat. De beide DJ’s Marcel Smeets en Wouter Slangen staan garant voor een geweldige muzikale omlijsting van de avond.
Geer komp toch zeker auch!
Actiecomité SV Meerssen
SV Meerssen jeugd

Programma zaterdag 30 januari
EHC/Heuts C1 – SV Meerssen C1   13.00 uur
Programma zaterdag 13 februari
De Treffers A1 – SV Meerssen A1   15.00 uur
SV Meerssen B1 – SV Budel B1   14.30 uur
SV Meerssen C1 – ST SVN/BtB Cons./Abdisschenbosch C1   12.30 uur

Lees vorig bericht

Kuutebieterkes vierde bij KVL in Heel

Lees volgend bericht

RVU Nieuws