RVU Nieuws

Uitslagen zondag 24 januari:
ZSV 1 – RVU 1 afgelast
RVU Vr. 1 – DBSV Vr. afgelast
 
Programma zondag 31 januari:
14:30 uur RVU 1 – SSS’18
Bij afgelasting: 11:30 uur Adveo 1- RVU 1
11:30 uur RVU Vr. 1 – SCM Vr. 1

Trainingen RVU 1 en 2 rondom de Carnaval:
In verband met de Carnavalsavond trainen 1 en 2 a.s. vrijdag 29 januari om 19:00 uur.
Voor de carnaval trainen de spelersgroepen van 1 en 2 op dinsdag 2 en donderdag 4 februari.
Na de carnaval wordt op woensdag 10 en vrijdag 12 februari getraind.

Carnavalsavond:
Op vrijdag 29 januari a.s. organiseert ons Carnavalscomité onze tweede verenigingsactiviteit van 2016. Het Carnavalscomité heeft vers en jong bloed in haar gelederen. Michel van de Akker en Finy Janssen zijn de oude getrouwen in de huidige samenstelling. Dave Geraards, Yvonne van Holten-Dolmans, Elvi Sterck en youngster Remco Bovens zijn de nieuwe persoonlijkheden van het Roed, Geel en Greun van RVU.

Omstreeks 20:30 uur zal deejay Wouter Slangen het startschot van de zoveelste spetterende Carnavalsavond van RVU geven. Het thema is deze avond: DISCO.
Nu al zijn wij ervan overtuigd dat de Bee Gees, de Johnny Travolta’s en de Olivia Newton John’s, gekleed in wijde pijpen en petticoats de boventoon zullen voeren in onze kantine. Wouter zal een muzikale melange verzorgen van Night Fever en You’re the One that I Want tot “Is dat noe leuk!”
Ouch ooze  “Hoeglustigheden” oet ut Meerssensje Carnavalsriek sint optimaal vertegenwoordig op deze aovond.

Prins Jair Geraards en Prinses Dajenka Roumans en de Koeleköpkes zullen de Rothemse Carnaval die vrijdag vertegenwoordigen. Prins Jair en Prinses Dajenka zijn niet zo maar hoogwaardigheidsbekleders. In het 44e jubileumjaar van de Koeleköpkes zijn zij het uitverkoren prinsenpaar!
En ook dit jaar heeft carnavalsvereniging de Aanhawwersj weer een Prins Carnaval gekozen met een verleden bij RVU. In het begin van het vorige decennium speelde Prins Björn Molling enkele jaren in het hart van de verdediging van RVU A1.
Prins Bjorn en Prinses Maud en hun gevolg komen dan ook thuis in het knusse Rothem. En Jos van de Wal, de prettig gestoorde spreekstalmeester van deze club, altijd boordevol zijn liefde uitsprekend voor Rothem, zal ook deze avond op zijn eigen gereide wijze complimenteus uitgebreid aan het woord zijn en zijn grote liefde voor RVU niet onder stoelen en banken steken.

Dat geldt evenzeer voor Prins Marco van de Akker en Prinses Bo Maenen van de andere carnavalsvereniging Sjots en Sjeif. Die geven altijd GAAS! Marco speelde enkele jaren voor de rood-witten van RVU voordat hij het afgelopen jaar zijn heil zocht bij Vilt maar is nog steeds trainer/coach van één van onze juniorenteams. Bo is natuurlijk de dochter van voormalig Prins Lenardo en Prinses Marion van de Aanhawwersj en niet te vergeten de kleindochter van Jef en Ton Maenen. Jef is ere-voorzitter van RVU.

Het belooft dan ook vrijdag een waar kolderiek familietreffen te worden in de tot discotheek verbouwde kantine van de rood-witten.
Ondanks dat Prins Stefan (Hagens) voetbalverplichtingen heeft bij Bekkerveld zal hij deze avond toch aanwezig zijn om zijn attributen af te staan aan zijn opvolger. Wie dat wordt, mag Joost weten?

Natuurlijk heeft het Carnavalscomité weer enkele “spetterende” optredens in petto.
En wat is nou leuker om op deze “knatsjgekke” avond ook nog de bekendste Carnavalszanggroep van Limburg  te mogen begroeten. Alleen door het uitzenden van testbeeld kon deze talentvolle bende van een historische zege worden afgehouden op het LVK. “De Kloomp” is een prachtig uithangbord voor onze carnavalisten, die deze feestavond gaan bezoeken. Wees eens eerlijk: “Is dat noe leuk?!”
Tot vrijdag 29 februari!

Lees vorig bericht

SV Meerssen nieuws, uitslagen en programma

Lees volgend bericht

De Moestuin van Meerssen