CV de Aanhawwersj blikt terug op seniorenzitting

Een volle Stip afgelopen zaterdag tijdens de seniorenzitting van CV de Aanhawwersj. De koffie en de vlaai stond klaar en toen iedereen zijn plek had gevonden kon het programma beginnen. Charel en Harold, Gilbert Petit als de Vaandeldrager, Thei en Marij, Ziesjoem en nog meer artiesten vermaakten de senioren van Meerssen opperbest. Prins Bjorn, Prinses Maud, Prins Seb en Prinses Roxanne deden goed mee. De mensen in de zaal en daarbuiten genoten van het heerlijke programma wat door alle artiesten werd geboden. Na de zitting was het tijd voor de jaarlijkse tombola met vele mooie prijzen. Weer een mooie herinnering toegevoegd aan de vele herinneringen die de Prinsenparen van de Aanhawwersj en de Geulmennekes al tot nu toe hebben ontvangen. Dank zij de foto’s gemaakt door Lilian Franssen kan meer vandaag meegenieten van met de terugblik van de seniorenzitting.

Lees vorig bericht

Prinsenresidenties in onze gemeente bijzonder versierd

Lees volgend bericht

SV Meerssen niet opzoek naar nieuwe hoofdsponsor