De Moestuin van Meerssen

Op 26 januari 2016 was de tweede informatiebijeenkomst over de gezamenlijke moestuin georganiseerd door werkgroep De Moestuin. De werkgroep wil graag in Meerssen-West een mooie, levendige, groene, sociale moestuin voor iedereen.

In totaal kwamen 18 geïnteresseerden en betrokkenen bij elkaar. De werkgroep had een aantal afmeldingen ontvangen. Besproken werd op welke manier iedereen graag betrokken wil worden bij de tuin. Een groep van 12 à 15 mensen willen graag actief in de tuin aan de slag. Er werd een groepje mensen samengesteld dat gaat kijken hoe de tuin het beste kan worden ingericht en op welke manier er gewerkt gaat worden.

Wilt u ook mee werken in de gezamenlijke moestuin of kunt u op een andere manier iets voor ons betekenen? Stuur een mailtje naar moestuinmeerssen@gmail.com of bel met Hanneke Philipsen (043-3642999).

Lees vorig bericht

Prinsenresidenties in onze gemeente bijzonder versierd

Lees volgend bericht

SV Meerssen niet opzoek naar nieuwe hoofdsponsor