Snel duidelijkheid over Centrumplan Ulestraten

Voor april zal duidelijkheid komen over hoe de kern Ulestraten moet worden ingericht. Het bestaande plan heeft behoorlijke vertraging opgelopen als gevolg van nieuwe regelgeving vanuit de centrale overheid. Wethouder Houben betreurt dit en is op dit moment in gesprek met onder andere Wonen Meerssen om tot concrete plannen te komen. In het oorspronkelijke plan waren er 23 appartementen gepland. Als gevolg van de nieuwe regelgeving zullen dit er minder worden. Hoeveel er dan komen, kan de wethouder op dit moment nog niet zeggen.
De huidige gymzaal die her en der de nodige gebreken vertoont zal verdwijnen van de huidige locatie aan de Sint Catherinastraat. Er komt een compleet nieuwe gymzaal naast de basisschool waar dan niet alleen de school maar ook diverse (sport)verenigingen gebruik van kunnen maken.

Lees vorig bericht

Geen windmolens op Meerssens grondgebied

Lees volgend bericht

Bedrijfsauto zwaar beschadigd