NIX18 ook in de gemeente Meerssen

Burgemeester Clermonts-Aretz ging samen met wethouder Berry van Rijswijk en toezichthouder drank en horecawet Fred van Bosch de horecagelegenheden langs in de gemeente Meerssen om de uitbaters te wijzen op Nix18.  NIX18 betekent dat er geen alcohol geschonken wordt voor jongeren die nog geen 18 jaar oud zijn. De uitbaters kregen van de burgemeester, wethouder en toezichthouder te horen dat dit niet mag en dat zij aansprakelijk gesteld worden als zij dit wel doen. 

Om te laten zien dat het de horecagelegenheden menens is werd er een NIX18 sticker bij de ingang van de horecagelegenheid geplakt. Hierdoor kunnen bezoekers en jongeren zien dat uitbater geen drank aan jongeren wil en zal verstrekken.

Lees vorig bericht

Programma Ut Zaelke Mgr Theunissenplantsoen 20

Lees volgend bericht

Ulestraote Got Talent wisselbeker voor iedereen