Programma Ut Zaelke Mgr Theunissenplantsoen 20

Iedere maandag en donderdag van 14-17u. Iedereen is welkom, loop gewoon binnen!  Iedere dinsdag wandelen , start om 14 u vanaf het St Agnesplein. U kunt kiezen voor een korte en langere route. (3-6 km) Donderdagmiddag: jeu de boules. 

Do     4 febr      PC-hulp/ creatief met stof
ma     8 febr      geen activiteit 
di       9 febr      geen wandelen
do    11 febr      Nieuw: PAASEIEREN VERSIEREN/KLEUREN vervolg: we gaan ook bezig met het ontdekken van kleuren om ons heen, in de natuur, in de architectuur e.d.
ma   15 febr      PC-hulp
do    18 febr      Nieuw: REPARATIEHULP. * (1x per maand)
ma   22 febr      Meezing middag met accordeonist Harry Palmen

REPARATIEHULP: Heeft u niet-werkende apparatuur die misschien gemaakt kan worden. Breng ze mee en vraag het aan onze vrijwilligers. Zij staan van 2 tot 4 voor u klaar. U kunt ook bij hen terecht voor technische vragen en soms zelfs voor kleine klusjes bij u thuis. Zij kunnen zelf helpen of u in elk geval adviseren. 

Snoer aanzetten, stekkers of sloten repareren, iets ophangen? U vraagt, wij kijken hoe we kunnen helpen.

Na de Carnaval beginnen we olv Maril Vossen met het versieren van paaseireen. Dit doen we op de donderdagen 11, 25 febr en 10 maart. Het is handig als u zelf plastic eieren meebrengt. Heeft u penselen, breng die dan ook mee. De rest van de materialen is aanwezig.

Lees vorig bericht

Motie BRUG-M, KIJK!!! inzake Tihange unaniem aangenomen

Lees volgend bericht

NIX18 ook in de gemeente Meerssen