Ulestraote Got Talent wisselbeker voor iedereen

Het was een komen en gaan van jonge en iets oudere talenten tijdens Ulestraote Got Talent in de Kwakkoel in Ulestraten. Scouting Ulestraten had deze avond georganiseerd voor de bevers, welpen, scouts en explorers. Leon en Simone wisten alle artiesten door de show te leiden door hun goede presentatie. Prins Erik, Prinses Brice en Jeugdprinses Jil waren samen met CV de Kuutebieters een kijkje komen nemen en hebben zich goed vermaakt met de optredende artiesten. Iedere artiest of groep mocht na het brengen van hun nummer de wisselbeker omhoog houden. Aan het eind van de avond werd door CV d’n Import prins Ron geïnstalleerd. Ron is stafleider bij de scouting. Het bleef nog lang positief onrustig in de Kwakkoel.

Lees vorig bericht

NIX18 ook in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

SV Meerssen wint oefenwedstrijd tegen EVV