Vastenoavesdinsdag Vastenoaves Top 111 Aller Tieje

Wil je Limburgse en Meerssense top artiesten zien, dan ben je dinsdag 9 februari, op de markt in Meerssen aan het juiste adres. Vanaf 14:00 uur treden een keur van artiesten op, die ervoor gaan zorgen dat de markt op de kop gezet wordt. Zo treden, onder andere, Big Benny, Beppy Kraft, Misj, Masj, Katja Henz, Frans Croonenberg, La Bamba, Frans Theunisz, Bjorn van Berkel, Duo x-Elle, Marleen Mols, de Kloomp, Katja Henz, John Coenen,  en vele vele andere op. Tijdens de Top 111 zal de nummer een het beeldje de Zenger van Marc Truijen overhandigd krijgen en wordt de  Top 111 Oeuvreprijs uitgereikt aan een artiest of artieste die veel betekent voor de Limburgse cultuur. Kom allemaal en laat je zien op de markt in Meerssen. Ben je onder de achttien geen drank maar wel plezier. Daarnaast zal het evenement de veiligheidsregels volgen zoals opgesteld door de veiligheidregio Limburg. De toegang is gratis.

Lees vorig bericht

SV Meerssen nieuws

Lees volgend bericht

SV Meerssen Speler van de week