BS De Gansbeek Kerstschool 2016

Het Bisdom Roermond heeft De Gansbeek uitgeroepen tot Limburgse Kerstschool 2016. Dhr. Marx, bisschoppelijk gedelegeerde, heeft een aantal Limburgse scholen tijdens de Kerstactiviteit beoordeeld op drie criteria: De samenwerking tussen school, parochie en ouders, de plaats van het oorspronkelijke Kerstverhaal, originaliteit. Dhr. Marx schrijft in zijn juryrapport
De school heeft gezorgd, in samenwerking met de ouders en de parochie, voor een boeiend programma met ‘kippenvelmomenten’. Wij zijn ervan overtuigd dat deze kerstviering als hoogtepunt van de gehele voorbereiding op kerstmis voor de gehele schoolgemeenschap in alle geledingen van grote waarde is voor de beleving van een authentiek kerstfeest.’

Pastoor van Meijgaarden en twee bisschoppelijk gedelegeerden hebben de prijs uitgereikt aan De Gansbeek, waarbij groep 5/6 van juf Jessy nog een mooi lied in verband met het jaar van de barmhartigheid heeft gezongen.

Lees vorig bericht

SV Meerssen Speler van de week

Lees volgend bericht

Prinses Betty zwaait de scepter over Aan de Pas