Spik & Span nieuwe nummer 1 Top 111

Na twee jaar Beppie Kraft met In d’n Hiemel als nummer 1 in de Vastenoaves Top 111 Aller Tieje is er dit jaar een nieuwe nummer 1. Spik & Span met Es Vastelaovend Limburg bȇnne vȇlt kwamen,  na het tellen van de stemmen van de carnavalsvierders, artiesten en zogenaamde deskundigen, als eerste uit de bus. Zij gingen Beppie Kraft voorbij. Beppie bezet nu met In d’n Hiemel de tweede plaats. Fabrizio maakte met de Roetewisser de grootste sprong. Hij kwam als hoogste nieuwe binnen op plaats drie. Dinsdagmiddag vanaf 14:11 uur start de Top 111 live op de markt in Meerssen. Meer FM begint om 09:00 uur met de live uitzending vanuit de studio en later op de dag vanaf de markt in Meerssen.

Lees vorig bericht

Sleuteloverdracht c.v. de Aanhawwersj 2016

Lees volgend bericht

Top 111 carnavalsdinsdag live op Meer FM