Leroy Verhoeven komt bestuur GOM versterken

Stichting Gehandicapten Organisatie Meerssen (GOM) bestaat al 36 jaar en behartigd de belangen van mensen met een beperking in Groot Meerssen. Toegankelijkheid van de gebouwen en infrastructuur, de WMO, de zorg, de participatiewet maar ook het organiseren van leuke en gezellige activiteiten horen tot haar taken.

Het bestuur van de GOM bestaat momenteel uit: Peter Vrehen (voorzitter), Jef Cleassens (secretaris), Marleen Wientjens-Reijnders (penningmeester), Dre Knols (bestuurslid) en Maurice Thijssen (besuurslid). Al lange tijd zijn wij op zoek naar uitbreiding van het bestuur. Vanaf 1 januari 2016 heeft Leroy Verhoeven uit Meerssen ons bestuur versterkt.

Leroy is geen onbekende in Meerssen. Hij is 22 jaar en student aan Zuyd Hogeschool Opleiding Ergotherapie. Hij voetbalt bij het 5de van SV Meerssen en is vaak bij gezellige Meerssense activiteiten te vinden. Wij waarderen het enorm dat Leroy ons met zijn kennis en kunde komt versterken.

Heeft u ook interesse voor het bestuurswerk bij de GOM? Dan kunt u zich aanmelden bij de voorzitter Peter Vrehen, e-mail: peter.vrehen@gmail.com

Lees vorig bericht

UPDATE: TOP 111 VERVOLGT PROGRAMMA

Lees volgend bericht

Top 111 2016 een editie van uitersten